Vi är ett väletablerat Mark & Anläggningsföretag som utför alla vanligt förekommande Entreprenadarbeten. Källsta Schakt AB har funnits sedan 1982 och idag hjälper vi i största mån kommuner, fastighetsägare, företag och större byggherrar i hela Mälardalen, Köping, Arboga, Västerås, Bålsta, Strängnäs, Enköping, Eskilstuna och Stockholm med omnejd.

40 års erfarenhet 

Företaget har genom väl utförda arbeten, brinnande intresse och entusiasm, tydlig kommunikation och en stark servicekänsla utvecklat verksamheten. I linje med vår kvalitetspolicy ska vi alltid överlämna våra uppdrag i rätt tid, med noll fel till nöjd kund. Vi jobbar idag med många återkommande kunder och genom rekommendation. Vi räds inte komplicerade utmaningar. Goda referenser finns.

Professionellt Entreprenadsbolag

Källsta Schakt AB är medlem i branschorganisationen Maskinentreprenörerna, ME. Företaget arbetar med kvalitet och långsiktighet i centrum och säkerställer fackmässigt utförda arbeten och hållbara återvinningsbara lösningar. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och ansvarsförsäkringar hos Länsförsäkringar Bergslagen. Företaget har god ekonomi samt F-Skattsedel.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt!

Bandmaskin våtmarksentreprenad erfarenOm oss på källsta schakt ab Mälardalen